Blogg

Läget inför premiären

Kort blogg inför KIK:s premiärfest borta mot Kallinge. Jag var själv inte på träningarna inför premiären, men den information jag har fått är att det kan bli en hel del förändringar i laguppställningen. Eftersom Sonny Karlsson snabbt återhämtat sig från hjärnskakningen så är han tillgänglig för spel. Samtidigt har KIK plockat in tre forwards på lån; Simon Stark, Tobias Törnkvist och Elias Edström. Det ska bli väldigt spännande att se vad trion kan åstadkomma.

Det innebär att KIK har åtta backar och 14 forwards tillgängliga för spel till matchen vilket ger konkurrens. Minst två spelare kommer alltså att få stanna hemma. Det kommer att bli en hel del förändringar i laguppställningen. Om det är till något positivt för KIK får vi se när matchen är färdigspelad.

Även Kallinge har plockat in lånespelare inför premiären Hampus Olsson och Sebastian Owuya ansluter från Södertälje, Stefan Söder ansluter från Pantern, Johan Schreiber ansluter från Karlskrona HK J20 och även Krif-killen Sebastian Ottosson från Tranås spelar i premiären. Även grundseriesegraren har en hel del skador. Albin Storm, Andreas Nordfeldt, Oskar Lindgren, Marcus Jörgensen och Alexander Heiver spelar inte mot KIK. Dessutom har Krif släppt Erik Santesson till Almtuna. Så det är två ”omskakade” lag som lirar i premiären.

Laget som anpassar sig bäst – vinner.

x x x

/Daniel