Gratis tändvätska för "Kristiandstad"

Blogg

Knappt fyra timmar till nedsläpp mot AIK. Och då surfade jag in på den här lilla triviala texten nedan. Det är en så kallad ”spelrek” som jag hittade på betting.se. Brukar läsa en del såna i sportens värld och då gärna om våra lokala lag tas upp, det är kul att se hur pass pålästa spelfolket är.

Och ”SHLmästaren”, som rekaren kallar sig, i det här fallet har verkligen inte mycket till övers för KIK, men jag tycker också att han är ute och seglar. Det är lite kul ändå att hen skriver att KIK egentligen inte var ett topplag i Hockeyettan förra säsongen. Men nja, kommer man tvåa i en av två allettor i hela Sverige så får man väl ändå betecknas som ett topplag i Hockeyettan.

Sen det där med att KIK lyckades ta sig upp på något obegripligt sätt kan man ju också ifrågasätta. KIK spelade faktiskt, av egen kraft, till sig tre matchbollar under den sista kvalserieveckan och då var det väl knappast så ”obegripligt” att de till sist lyckades gå upp. Det hade varit mer obegripligt om de hade missat med tanke på hur bra de hade bäddat för sig själva.

Och så till sist då: Hen verkar också tro att det heter KristianDstad och när jag såg den stavningen både i rubriken och i själva reken så blev det hela mer en komedi än en seriös spelrek.

Nåväl. Det här är ingen big deal, men ändå lite kul att snappa upp. Högt och lågt ska vi hålla här.

Släpp pucken!

/Mackan

 

Här är hela ”SHLmästarens” spelrek:

  1. Det kommer säkert ta ett tag för oddssättarna och de som spelar att förstå hur svaga bottenlagen i Hockeyallsvenskan är i år. Jag tror de kommer vara ovanligt svaga. Kristiandstad var egentligen inte ett topplag i Hockeyettan förra året men lyckades på något obegripligt sätt ta sig upp. Man är ungefär samma lag i år och man kommer i stort vara chanslöst.
  2. AIK började svagt mot Vita Hästen men imponerade när man slog ett annat väntat bottenlag, Almtuna på bortaplan häromdagen. AIK har en av seriens bästa målvakter i Jönsson och det är väldigt viktigt att kunna luta sig mot. Truppen i övrigt är starkt och man kommer tillhöra toppen av serien.
  3. Snart kommer oddsen se annorlunda ut när toppen möter botten i Hockeyallsvenskan. Vi passar på och spelar innan alla märkt hur mycket som skiljer.