I morgon kommer "Inside KIK"

Blogg, Hockeyallsvenskan

Det har varit en lugn KIK-vecka. Åtminstone om man ser till matchandet. KIK-stoff har det ändå funnits att rapportera om i form av Röndbjerg och Jensen till danska landslaget, Antti Lehtonens träningsdagar med Rögle, nya Hockeyallsvenskan och insamlingspengar till CSK.

Själv har jag ägnat veckan åt att sammanställa dokumentet från Stockholmsresan förra veckan. Ett dokument – ”Inside KIK” – som i papperstidningen kommer att utgöras av sex sidor med text, bild, citat och faktarutor. Här på webben tillkommer rörligt material i form av klipp och intervjuer att krydda det hela. Det är inte direkt SVT-stuk över videoklippen men jag hoppas ändå att de ska tillföra något.

Jag hade full access överallt och den enda gången som jag inte punktmarkerade KIK var när de sov, vilade och spelade match. Själva resan blev både trevlig och lyckad – om jag själv får säga det – och det var precis det här som var målet med resan. Att få komma inside KIK och verkligen få uppleva hur en bortamatch är upplagd med mat, sömn, vila, träning, tvätt, taktiksnack, match, segersång och värmning. Och så det bästa till sist: Stämningen, kommentarerna och tugget.

KIK välkomnade mig med öppna armar och därför blev det också lättjobbat. Jag är nöjd med resultatet och jag hoppas att ni läsare också ska få ut något vettigt av dokumentet.

Jag bjuder på några ”teaser-bilder” och så hoppas jag att ni läser och tar del av ”Inside KIK”. Kika gärna både i pappret och på webben.

Ha en go helg!

/Mackan